FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: TOTTI KAŽNJEN SA TRI UTAKMICE NEIGRANJA

LISABON, 17. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Talijanski napadač FrancescoTotti dobio je kaznu neigranja na tri utakmice EURA 2004 zbogpljuvanja danskog nogometaša Christiana Poulsena, priopćila je UEFA.
LISABON, 17. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Talijanski napadač Francesco Totti dobio je kaznu neigranja na tri utakmice EURA 2004 zbog pljuvanja danskog nogometaša Christiana Poulsena, priopćila je UEFA.

U priopćenju UEFE stoji da se Totti ponio "na način nedostojan sportaša", a sam igrač, koji je saslušavan gotovo tri sata u Lisabonu, nije imao komentara na odluku.

Totti je kažnjen na temelju video-snimke utakmice budući da sudac dvoboja Danska - Italija u Guimaraesu nije zamijetio nedolični potez jedne od najvećih zvijezda EURA 2004. Službeni protest uložila je danska reprezentacija, a Totti je dobro i prošao jer je uobičajena kazna četiri utakmice neigranja.

Talijanski izbornik Giovanni Trapattoni ostao je bez najboljega igrača za dvoboje protiv Švedske i Bugarske, a nakon ove kazne i samo boda iz dvoboja sa Danskom "Azzurri" više nisu favoriti za prvaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙