FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: TUDOR U SASTAVU PROTIV FRANCUZA

ESTELAGEM DO SORRAYA, 16. lipnja 2004. (Hina) - Na posljednjojnovinskoj konferenciji uoči odlaska u Leiriju, gdje će hrvatskareprezentacija u četvrtak odmjeriti snage s Francuskom, izbornik OttoBarić nije želio otkriti sastav koji će istrčati na travnjak stadionadr. Magalhaes Pessoa.
ESTELAGEM DO SORRAYA, 16. lipnja 2004. (Hina) - Na posljednjoj novinskoj konferenciji uoči odlaska u Leiriju, gdje će hrvatska reprezentacija u četvrtak odmjeriti snage s Francuskom, izbornik Otto Barić nije želio otkriti sastav koji će istrčati na travnjak stadiona dr. Magalhaes Pessoa.

Barić je tek potvrdio kako u momčad ulazi u Igor Tudor, koji je dvoboj protiv Švicaraca propustio zbog crvenog kartona dobivenog u susretu sa Slovenijom. No, hrvatski izbornik nije želio kazati na kojoj će poziciji Tudor igrati, u obrani ili u vezi.

"Promijenit ću još nekoliko igrača," dodao je Barić, ali nije želio otkriti njihova imena. Međutim, posljednjih nekoliko dana Barić je najavljivao kako će neke igrače odmoriti za presudni dvoboj protiv Engleske. To bi mogao biti netko od igrača koji su protiv Švicaraca dobili žute kartone i prijeti im suspenzija - Pršo, Mornar, Rapaić, Bjelica ili Živković.

Čini se kako su najbliži klupi za rezervne igrače Dado Pršo i Nenad Bjelica, a priliku bi mogao dobiti Ivan Klasnić. Tako bi Tudor ušao na Bjeličino mjesto, Rapaić na Olićevo, Olić na Šokotino, a Klasnić umjesto Prše. Formacija bi ostala ista, kao i protiv Švicarske.

"Francuzi su jedna od najboljih momčadi na svijetu. Mi ćemo se postaviti tako da ne izgubimo. Jer bod protiv Francuza je vrijedan kao i pobjeda," istaknuo je Barić. Zdravstvni karton momčadi je odličan. Svi su zdravi i na raspolaganju izborniku.

Dario Šimić je imao problema s prednjom ložom i bio je na razbijanju hematoma, no sada je sve u redu.

Niti ova pressica nije mogla proteći bez Miroslava Blaževića. Iako bivši izbornik "vatrenih" nije bio u hrvatskom kampu, niti je Barić izravno spomenuo njegovo ime, no bilo je sasvim jasno o kome govori. Barića je pogodilo, što se cijeli slučaj preselio preko granica "lijepe naše", pa su hrvatskog izbornika zvali novinari iz Austrije i Njemačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙