FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FAH - DOPUNA NAJAVE FOTOGRAFIJA ZA SRIJEDU, 16. LIPNJA

ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja zasrijedu, 16. lipnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja za srijedu, 16. lipnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Vladino Vijeće za poljoprivrednu politiku održat će drugu sjednicu na kojoj će razgovarati o mjerama i razvojnim ciljevima poljoprivredne politike od 2004. do 2007. te izvješću Državnog zavoda za statistiku o poljoprivrednim površinama u Hrvatskoj.

ZAGREB - Goran Ljubojević, dosadašnji nogometaš NK Osijeka, potpisat će za Dinamo, (12 sati).

PEĆANI/DRŽAVNA CESTA D-1 - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta pustit će u promet novoizgrađenu dionicu Debelo brdo na državnoj cesti D-1 (Karlovac - Plitvice - Gračac - Split) koja je prije obnove bila jedna od najlošijih jer su se na njoj u vrijeme pojačana prometa stvarale kolone vozila. Okupljanje je predviđeno na odvojku prema Bunićima u Pećanima (10 sati).

KAIRO - U posjet stiže palestinski premijer Ahmad Korei.

MOSKVA - Započinje sudski postupak protiv bivšeg vlasnika Jukosa Mihaila Hodorkovskog i njegova glavnog suradnika Platona Lebedeva.

PORTO/LISABON - U utakmicama 2. kola A skupine Europskoga nogometnog prvenstva sastaju se Grčka i Španjolska (18 sati) u Portu te Portugal i Rusija (20,45 sati) u Lisabonu.

VAŽNO: PORTUGAL - UPOZORAVAMO KORISNIKE DA JE UEFA ZABRANILA OBJAVU FOTOGRAFIJA SNIMLJENIH NA EUROPSKOM PRVENSTVU U NOGOMETU U SKLOPU MMS USLUGA.

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Uroš Andrić

poslijepodne - Sandro Lendler

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙