FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: NJEMAČKA - NIZOZEMSKA 1:1 ŠIRA VERZIJA

PORTO, 15. lipnja 2004. (Hina) - U susretu 1. kola D skupine Europskogprvenstva u Portu su nogometaši Njemačke i Nizozemske igrali 1:1(1:0). Pred 53.000 gledatelja na stadionu Dragao sudio je ŠveđaninFrisk.
PORTO, 15. lipnja 2004. (Hina) - U susretu 1. kola D skupine Europskog prvenstva u Portu su nogometaši Njemačke i Nizozemske igrali 1:1 (1:0). Pred 53.000 gledatelja na stadionu Dragao sudio je Šveđanin Frisk.

Strijelci: 1:0 Torsten Frings (30), 1:1 Ruud van Nistelrooy (81).

NJEMAČKA: Kahn - Friedrich, Woerns, Nowotny, Lahm - Baumann - Schneider (Schweinsteiger 68), Hamann, Ballack, Frings (Ernst 79) - Kuranyi (Bobic 85)

NIZOZEMSKA: Van der Sar - Heitinga (Van Hooijdonk 74), J. Stam, Bouma, Van Bronckhorst - Davids (Sneijder 46), Cocu, Zenden (Overmars 46) - Van der Vaart - Van der Meyde, Van Nistelrooy

ŽUTI KARTONI: Kuranyi, Ballack (Njem); Cocu , J. Stam (Niz)

Njemačka i Nizozemska odigrali su 1:1 u razočaravajućoj utakmici, u kojoj se do poslednjih desetak minuta malo toga - osim trke i borbenosti - događalo za nogometne sladokusce. Prvo poluvrijeme bez prave šanse protekao je u dominaciji Nijemaca, koji su poveli u 30. minuti kada je ubačaja sa strane Fringsa preletio sve igrače i završio u mreži. Nizozemci su prvi pravi udarac na vrata uputili tek u 74. minuti, a dvoboj je dobio na rirtmu kada je nizozemski izbornik ubacio u igru i četvrtog napadača Pierrea van Hooijdonka. U 81. minuti zbio se najljepši trenutak dvoboja - van der Meyde je oduzeo jednu loptu na desnoj strani,a njegov ubačaj je na čudesan način, sa Woernsom na leđima, Ruud van Nistelrooy proslijedio u mrežu.

Dokraja su i Nijemci i Nizozemci imali nekoliko izglednih prilika i tek su te zadnje minute, koje su protekle u otvorenoj igri, malo popravile dojam susreta od koga su svi puno očekivali

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙