FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: UEFA KAZNILA HRVATSKU

LISABON,(Hina) - Nakon što je prvo uputila upozorenje, Disciplinskakomisija Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je hrvatskunogometnu reprezentaciju sa 10.000 švicarskih franaka zbog žutihkartona dobivenih u susretu sa Švicarskom.
LISABON,(Hina) - Nakon što je prvo uputila upozorenje, Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je hrvatsku nogometnu reprezentaciju sa 10.000 švicarskih franaka zbog žutih kartona dobivenih u susretu sa Švicarskom.

Odabranici izbornika Otte Barića u prvom su dvoboju na Europskom prvenstvu u Portugalu dobili pet žutih kartona -Dado Pršo, Ivica Mornar, Milan Rapajić, Boris Živković i Nenad Bjelica- što je uvjerljivo najviše na do sada odigranim utakmicama. Zbog toga je UEFA uputila upozorenje hrvatskom stožeru i zatražila da hrvatska reprezentacija smanji grubosti. Inače, Hrvatska je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo imala najviše opomena (33) od svih reprezentacija.

Disciplinska komisija UEFA kaznila je i Švicarca Johana Vogela s jednom utakmicom neigranja zbog crvenog kartona dobivenog u dvoboju protiv Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙