FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITALIJA: INTER PRIHVATIO OSTAVKU ZACCHERONIA, DOLAZI MANCINI

RIM, 15. lipnja 2004. (Hina/AR) - Alberto Zaccheroni nije više trenerIntera, to je danas obznanio milanski klub u kojem se kaže kako jeInter prihvatio ostavku koju je u ponedjeljak navečer ponudioZaccheroni.
RIM, 15. lipnja 2004. (Hina/AR) - Alberto Zaccheroni nije više trener Intera, to je danas obznanio milanski klub u kojem se kaže kako je Inter prihvatio ostavku koju je u ponedjeljak navečer ponudio Zaccheroni.

Novi trener Intera bit će Roberto Mancini, čiji dolazak u Inter treba biti službeno priopćen tek u utorak navečer nakon skupštine dioničara. Glavni dioničar Massimo Moratti je još od 2000. nastojao dovesti Mancinija u klub, pa se očekuje kako neće biti problema prilikom izbora.

U četiri godine otkad je trenerom, Mancini je postao jedan od najtraženijih na talijanskom tržištu. Mancini će biti treći trener na plaći u Interu, jer taj gigant ima obveze prema Zaccheroniu, iako bi ga mogla angažirati Fiorentina, dok plaću Intera još uvijek prima Hector Cuper, kojega je zamijenio Zaccheroni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙