FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRONCA ZA MARTINU ZUBČIĆ NA JUNIORSKOM SP ZA TAEKWONDAŠE

SUNCHEON/ZAGREB, 14. lipnja 2004. (Hina) - Mlada hrvatska taekwondašicaMartina Zubčić osigurala je brončano odličje na Svjetskom juniorskomprvenstvu koje se održava u južnokorejskome gradu Suncheonu.
SUNCHEON/ZAGREB, 14. lipnja 2004. (Hina) - Mlada hrvatska taekwondašica Martina Zubčić osigurala je brončano odličje na Svjetskom juniorskom prvenstvu koje se održava u južnokorejskome gradu Suncheonu.

U kategoriji do 52 kilograma Martina Zupčić je u prvom kolu sa 5:4 savladala predstavnicu Jordana, a u drugom s 1:0 i protivnicu iz Tađikistana.

U četvrtfinalu suci su u borbi između Zubčić i Australijanke Chadwick, koja je završila s 1:1, prednost dali našoj reprezentativcki koja je time osigurala najmanje brončano odličje.

Sutra će se Zubčić u polufinalu sastati s predastavnicom Meksika i u slučaju pobjede borit će se u finalu za zlatno odličje.

Na korak do medalje bila je i Ana Zaninović, koja je u kategoriji do 49 kilograma izgubila četvrtfinalni susret od predstavnice Vijetnama sa 6:7, dok u kategoriji do 44 kilograma Antonija Puc izborila plasman od 5. do 8. mjesta.

Na žalost takvim rezultatima ne može se pohvaliti muški dio naše reprezentacije jer je Robert Miletić u kategoriji do 51 kg eliminiran u drugom kolu od Iranskog predstavnika, dok su Goran Potrebić u kategoriji do 59 i Božo Perišić do 73 kg eliminirani u prvom kolu.

Od hrvatskih predstavnika, u srijedu, 16. lipnja, nastupit će još Kristijan Cvetković, Damir Radović i Ivan Jazbec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙