FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004 - MINISTAR PRIMORAC I VELEPOSLANIK BRALA U LEIRIJI

LEIRIA,(Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primoraci hrvatski veleposlanik u Portugalu, Želimir Brala prisustvovali suprvom dvoboju hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu uPortugalu u Leiriji protiv Švicarske.
LEIRIA,(Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac i hrvatski veleposlanik u Portugalu, Želimir Brala prisustvovali su prvom dvoboju hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Portugalu u Leiriji protiv Švicarske.

"Nakon isključenja nadao sam se da će naši iskoristiti pruženu priliku. Ne može se reći da se naši dečki nisu trudili, no nedostajalo im je malo kvalitete da bi pobijedili. Smatram da je još uvijek sve otvoreno jer smo mi nepredvidljivi upravo u utakmica s jačim protivnicima", kazao je nakon utakmice ministar Primorac.

Uoči dvoboja ministar Primorac i veleposlanik Brala posjetili su hrvatsku reprezentaciju u njihovom hotelu u Caldasu. U kratkom govoru Primorac je poželio izborniku Otti Bariću i njegovim odabranicima mnogo sreće, dodavši kako je cijela Hrvatska uz reprezentaciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙