FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: MINISTRI ZAUZELI TUĐA SJEDIŠTA U VIP LOŽI

PORTO, 13. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Predsjednik Portugalskognogometnog saveza Gilberto Madail i dužnosnik Uefe zadužen zaorganizaciju Eura 2004. Martin Kallen morali su stoječki odgledatiutakmicu Portugala i Grčke, jer su njihova sjedišta u VIP ložistadiona Dragao zauzeli političari, piše dnevnik Publico.
PORTO, 13. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza Gilberto Madail i dužnosnik Uefe zadužen za organizaciju Eura 2004. Martin Kallen morali su stoječki odgledati utakmicu Portugala i Grčke, jer su njihova sjedišta u VIP loži stadiona Dragao zauzeli političari, piše dnevnik Publico.

Naime, na utakmicu je bio najavljen dolazak portugalskog predsjednika Jorgea Sampaia i premijera Jose Manuela Durao Barrosa. No, osim njih na utakmicu su nenajavljeno došla još petorica ministara u portugalskoj vladi, te su se "prošvercali" u VIP ložu.

To je toliko ražestilo predsjednika Nogometnog saveza da je zaprijetio da će napustiti utakmicu. Na njegovu žalost to nije upalilo, ministri su ostali sjediti, a on je čitavu utakmicu proveo na nogama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙