FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DEVET HRVATSKIH SAVATE BORACA U FINALU EUROPSKOG PRVENSTVA

THONON, 13. lipnja 2004. (Hina) - Čak devet hrvatskih savate boksača iboksačica izborilo je u eliminacijskim borbama, koje su održane ufrancuskom gradu Thononu na obali Ženevskog jezera, plasman u finaleprvenstva Europe, što je i najveći uspjeh hrvatskog savatea.
THONON, 13. lipnja 2004. (Hina) - Čak devet hrvatskih savate boksača i boksačica izborilo je u eliminacijskim borbama, koje su održane u francuskom gradu Thononu na obali Ženevskog jezera, plasman u finale prvenstva Europe, što je i najveći uspjeh hrvatskog savatea.

U finale su se od seniora plasirala petorica boraca i to u kategoriji do 60 kg - Predrag Šimunec, do 66 kg Zoran Cvek, do 74 kg Goran Borović, do 85 Mario Bukal i plus 85 Vedran Stanko, a kod seniorki: do 48 kg Slađana Šimunec, do 54 kg Dubravka Boroša, do 57 kg Vanja Palić te do 60 kg Željka Jarec.

Najuvjerljiviji su bili s jednim tehničkim knock-outom Mario Bukal i Predrag Šimunec pobjedom nad prvakom Francuske u savate boksu i svjetskim prvakom u tajlandskom boksu Stanislasom Silom.

Finalne borbe Europskog prvenstva održat će se u mjesecu studenome, a domaćin će biti naknadno određen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙