FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: BARIĆ OPTIMISTIČAN

LISABON, 11. lipnja (Hina) - Usprkos posljednjim problemima sozljedama izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barićoptimističan je uoči prvog susreta hrvatske vrste na Europskomprvenstvu u Portugalu. "Švicarska je neugodan protivnik, no vjerujem unaš uspjeh. Odlično smo se pripremili i nadam se kako ćemo u Leirijiupisati pobjedu. Svi igrači znaju svoje uloge i maksimalno sukoncentrirani. Jako sam zadovoljan formom. Svi su ozbiljno shvatiliovaj zadatak i među nama vlada jedna izvanredna klima. Budući da smosve utakmice u pripremnom razdoblju igrali sve bolje i bolje, vjerujemda smo sada potpuno spremni i ja sam veliki optimist,"kazao je Barić.
LISABON, 11. lipnja (Hina) - Usprkos posljednjim problemima s ozljedama izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barić optimističan je uoči prvog susreta hrvatske vrste na Europskom prvenstvu u Portugalu. "Švicarska je neugodan protivnik, no vjerujem u naš uspjeh. Odlično smo se pripremili i nadam se kako ćemo u Leiriji upisati pobjedu. Svi igrači znaju svoje uloge i maksimalno su koncentrirani. Jako sam zadovoljan formom. Svi su ozbiljno shvatili ovaj zadatak i među nama vlada jedna izvanredna klima. Budući da smo sve utakmice u pripremnom razdoblju igrali sve bolje i bolje, vjerujem da smo sada potpuno spremni i ja sam veliki optimist,"kazao je Barić.

Hrvatski strateg u dvoboju protiv Švicarske ne može računati na vratara Stipu Pletikosu, kojem su popucala vlakna na desnom kvadricepsu, pa će na gol najvjerojatnije Tomislav Butina. Prvi dvoboj vatrenih propustit će i Igor Tudor, koji je zbog crvenog kartona u susretu sa Slovenijom suspendiran na jednu utakmicu, no "Tušo" ima i problema sa tetivom. Ivica Olić još uvijek se žali na bolove u rebru, dok kapetan Boris Živković ima problema s koljenom. Hrvatska će ogled na stadionu Dr. Magalhes Pessoa dočekati u Caldasu koji se nalazi nadomak Leirije.

"Detaljno smo analizirali igru švicarske reprezentacije. Dobro smo uočili sve njihove mane, ali i prednosti. Sada je najvažnije da igrače osvježimo za utakmicu," dodao je Barić.

Premda su posljednje ozljede, pomutile raspoloženje u hrvatskom taboru, igrači su uvjereni kako će preskočiti švicrasku obranu. Najviše se očekuje od napadačkog dvojca Pršo - Šokota. "Pršo i ja odlično se slažemo u napadu. Dado je vrhunski igrač i zaista je gušt igrati s njim u napdu," kazao je Šokota, koji je u Portugalu prva zvijezda hrvatske vrste, s obzirom da igra u lisabonskoj Benfici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙