FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TALIJANSKA POLICIJA PRIVELA 16 HULIGANA

RIM, 9. lipnja (Hina) - Talijanska policija uhitila je u Rimu 16ultraša, nasilnih navijača, kako bi ih spriječila u namjeri da odu naEuropsko nogometno prvenstvu u Portugal, gdje su, navodno, namjeravalis nasilnicima iz drugih zemalja stvarati nerede, piše danas "Corrieredella Sera".
RIM, 9. lipnja (Hina) - Talijanska policija uhitila je u Rimu 16 ultraša, nasilnih navijača, kako bi ih spriječila u namjeri da odu na Europsko nogometno prvenstvu u Portugal, gdje su, navodno, namjeravali s nasilnicima iz drugih zemalja stvarati nerede, piše danas "Corriere della Sera".

Njihovu uhićenje potpisao je sudac za preliminarnu istragu Renato Croce, a riječ je o huliganima, navijačima "Rome" i "Lazia" koji su spriječili nastavak utakmice dva rimska kluba 21. ožujka i kada je u neredima ozlijeđeno 165 policajaca i počinjena šteta na i oko Olimpijskog stadiona od 180 tisuća eura. Još dvojcu huligana, osim 16 uhićenih, policija nije uspjela pronaći.

"Corriere della Sera" piše kako je talijansko tužiteljstvo i specijalna policija, DIGOS, "uhitila ekstremiste u navijačkim taborima, koji su pripremali putovanje u Portugalu gdje su namjeravali ponoviti poteze koje su počinili tijekom derbija Roma - Lazio. Njih je policija prepoznala analizirajući razne snimke.

Istraga još traje i vjerojatno te osobe ne bi bile sada uhićene da se nije otkrilo i da pripremaju nemire u Portugalu. Na osnovu nekih telefonskih razgovora, koje je policija prisluškivala, utvrdilo se i da rimski ultraši pripremaju s nasilnicima iz drugih zemalja divljanje na stadionima Europskog prvenstva 2004. u Portugalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙