FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO: TRENER AZ ALKMAARA MORA SE ISPRIČATI NIZOZEMSKOM IZBORNIKU

AMSTERDAM, 8. lipnja (Hina/Reuters) - Čelništvo nizozemske Udrugeprofesionalnih nogometnih trenera (CBV) zatražilo je od treneratamošnjeg prvoligaša AZ Alkmaara Coa Adriaansea da se ispričaizborniku Dicku Advocaatu zbog komentara izrečenih u intervjuu zatjednik "Voetbal International" kako Nizozemska nema nikakvih izgledaosvojiti naslov prvaka Europe s Advocaatom kao trenerom.
AMSTERDAM, 8. lipnja (Hina/Reuters) - Čelništvo nizozemske Udruge profesionalnih nogometnih trenera (CBV) zatražilo je od trenera tamošnjeg prvoligaša AZ Alkmaara Coa Adriaansea da se ispriča izborniku Dicku Advocaatu zbog komentara izrečenih u intervjuu za tjednik "Voetbal International" kako Nizozemska nema nikakvih izgleda osvojiti naslov prvaka Europe s Advocaatom kao trenerom.

"Advocaat je previše konzervativan. Nije spreman preuzimati rizik, a tako se ne osvajaju naslovi. Istina, nikada mu se neće dogoditi da izgubi sa 5-0, ali neće niti pobijediti u velikoj utakmici", rekao je Adriaanse.

Prema mišljenju CBV-a, tim izjavama Adriaanse je prekršio kodeks Udruge, te se u roku od tjedan dana mora pismeno ili telefonski ispričati Advocaatu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙