FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljeno 11. izdanje gospodarske revije 'Croatia Exclusive'

ZAGREB, 8. lipnja 2004. (Hina) - Tvrtka Pro-Tim, kao izdavač, usuradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i HGK-Komorom Zagreb,kao suizdavačima, predstavili su danas 11. izdanje gospodarske revije"Croatia Exclusive 2004" koje prati multimedijalni CD, izdano podpokroviteljstvom predsjednika Republike.
ZAGREB, 8. lipnja 2004. (Hina) - Tvrtka Pro-Tim, kao izdavač, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i HGK-Komorom Zagreb, kao suizdavačima, predstavili su danas 11. izdanje gospodarske revije "Croatia Exclusive 2004" koje prati multimedijalni CD, izdano pod pokroviteljstvom predsjednika Republike.

Revija Croatia Exclusive 2004 na engleskom jeziku namijenjena je predstavljanju svjetskoj poslovnoj zajednici proizvodnih i izvoznih mogućnosti 30-ak hrvatskih tvrtki, zakonskih i pravnih propisa, bankarskog i monetarnog sustava te naznačajnijih političkih i gospodarskih institucija.

Ove se godine prvi put u toj reviji predstavljaju i posebni tematski prilozi posvećeni reformi hrvatskog energetskog sustava, nautičkom turizmu te procesu pridruživanja Europskoj uniji.

U situaciji kada Hrvatska bilježi deficit vanjskotrgovinske bilance, koji je prošle godine bio 8 milijardi dolara, treba se maksimalno angažirati na aktivnostima i različitim oblicima promocije hrvatskih izvoznih potencijala, što se čini i ovom publikacijom, istaknuo je na promociji predsjednik HGK-Komore Zagreb Zlatan Froehlich.

"Croatia Exclusive 2004" izdana je pod pokroviteljstvom predsjednika Stjepana Mesića, koji je uz predsjednika Vlade Ivo Sanadera ujedno i uvodničar revije, što daje dodatnu važnost i značenje ovom izdanju i to u smislu potpore gospodarstvenicima posebice na planu promocije konkurentnih proizvoda i usluga na vrlo zahtjevnom globalnom tržištu, kazao je Froehlich.

Učiniti Hrvatsku europski i svjetski prepoznatljivom te promovirati izvoznu orijentaciju hrvatskog gospodarstva kao cilj revije naglasila je i glavna urednica "Croatia Exclusive 2004" Maja Cvetković, dodavši kako revija ove godine izdana u nakladi od pet tisuća primjeraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙