FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vozač poginuou izravnom sudaru s kamionom

ĐURĐEVAC, 8. lipnja 2004. (Hina) - Vozač "opel kadetta" Neven Jelušić(28) iz Kloštra Podravskog poginuo je sinoć oko 19 sati u izravnomsudaru s kamionom na cesti za Đurđevac u mjestu Kalinovcu,izvijestila je danas koprivničko-križevačka Policijska uprava.
ĐURĐEVAC, 8. lipnja 2004. (Hina) - Vozač "opel kadetta" Neven Jelušić (28) iz Kloštra Podravskog poginuo je sinoć oko 19 sati u izravnom sudaru s kamionom na cesti za Đurđevac u mjestu Kalinovcu, izvijestila je danas koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Vozeći u smjeru Đurđevca on je u jednom trenutku iz još neutvrđenih razloga prešao na lijevu stranu kolnika u trenutku kad je naišla kolona vozila na čijem je čelu bio kamion s prikolicom marke "man" krapinskih oznaka kojim je upravljao Vlado F. (23).

Sudar je bio neizbježan i osobni je automobil odbačen u odvodni jarak, te je Jelušić ostao na mjestu mrtav. Iz uništenog vozila izvukli su ga pripadnici javne vatrogasne postrojbe iz Đurđevca.

Na zaustavljenu kolonu vozila u Kalinovcu naletio je osobnim automobilom "audi" virovitičkih oznaka Filip P. (44), ali nitko nije stradao.

Zbog očevida neko je vrijeme državna cesta u Kalinovcu bila zatvorena, pa je promet bio preusmjeren kroz samo mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙