FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA UTORAK, 8. LIPNJA

ZAGREB, 8. lipnja 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događajaza utorak, 8. lipnja.
ZAGREB, 8. lipnja 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za utorak, 8. lipnja.

BJELOVAR - Predsjednik Republike Stjepan Mesić boravit će u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. U 10,25 posjetit će seosko gospodarstvo obitelji Katelinić, a izjava za medije predviđena je oko 10.40 sati. U 11,00 sati položit će vijenac na spomen-obilježju poginulim hrvatskih braniteljima u Gradskom parku u Bjelovaru. Posjet V. osnovnoj školi predviđen je u 11,10 sati, a Tehničkoj školi u 11,30 sati. U 12,00 sati održat će se svečana sjednica u prigodi Dana županije Bjelovarsko-bilogorske (u Domu kulture) na kojoj će se nazočnima obratiti i predsjednik Mesić. U 12,45 sati Predsjednik će dati izjavu za medije, a u 12,55 odlazi u posjet Poslovnom parku Bjelovar, da bi boravak u toj Županiji zaključio posjetom Veleučilištu u 13,30 sati.

ZAGREB - Objava odluke o dodjeli državne nagrade za znanost na konferenciji za tisak na kojoj će biti nazočni predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i ministar znanosti, obrazovanja i športa dr. Dragan Primorac (Hrvatski sabor dvorana 145, 13 sati).

ZAGREB - Zajednička konferencija za tisak ministra znanosti, obrazovanja i športa dr. Dragana Primoraca i ravnatelja Mediteranskog instituta za istraživanje života akademika Miroslava Radmana (zgrada Ministarstva, Trg hrvatskih velikana 6, 10.30 sati).

ZAGREB - Konferencija za tisak ministrice zaštite okoliša i prostornog uređenja Marine Matulović-Dropulić na kojoj će biti riječi o početku sanacije 23 odlagališta komunalnog otpada i o Programu mjera za postupanje s otpadom (Ministarstvo zaštite okoliša i prostornog uređenja, Ulica Republike Austrije 20, 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare MUP-a na kojoj će biti predstavljeni rezultati sveobuhvatne i dugotrajne akcije na suzbijanju dječje pornografije na Internetu (Ravnateljstvo policije, Ilica 335, 10 sati).

ILOK - Predstavnici Uprave za zatočene i nestale Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti preuzet će posmrtne ostatke četiri osobe ekshumirane na groblju u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, za koje je DNK analizom utvrđeno da se nalaze na popisu osoba zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja i civila iz Domovinskog rata (granični prijelaz Ilok - Bačka Palanka, u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare DC-a na kojoj će potpredsjednik Joško Morić govoriti o prijevremenim parlamentarnim izborima, o dugu umirovljenicima i o testiranju na droge u prometu (Ilica 48/I, 11 sati).

SPLIT - Skupština splitske novinske kuće Slobodne Dalmacije bit će održana s početkom u 12 sati. Prema najavama, na Skupštini bi trebao biti razriješen dosadašnji i imenovan novi Nadzorni odbor.

ZAGREB - Konferencija za novinare Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski na kojoj će biti predstavljen program nove sezone 2004/2005. (Mala dvorana, S. Radića 4, 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙