FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 5. lipnja

ZAGREB, 5. lipnja 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događajaza, subotu 5. lipnja
ZAGREB, 5. lipnja 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za, subotu 5. lipnja

ZAGREB - Redoviti 9. izborni sabor Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, a nazočna će biti potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor (hotel "Internatcional", Miramarska 24 u 11 sati)

ZADAR - Glavni odbor Demokratskog centra održat će sjednicu o temi "Program DC-a za zapošljavanje mladih - 'Spremni za uspjeh'", a uz prezentaciju programa govorit će se i o nelikvidnosti u državi. Govoriti će predsjednica DC-a Vesna Škare Ožbolt i drugi stranački čelnici.

ZAGREB - Sjednica Središnjeg odbora Liberalne stranke (LS), u uvodnom dijelu predsjednik stranke Ivo Banac govorit će o aktualnoj političkoj situaciji (Tribina nagrada Zagreba, Kaptol 27 u 10,30 sati)

ZAGREB - Svečano otvorenje EUROSON-a 2004.Europskog kongresa za primjenu ultrazvuka u medicini i biologiji kojeg organiziraju Hrvatsko društvo za primjenu ultrazvuka u medicini i biologiji i Europska federacija za primjenu ultrazvuka u medicini i biologiji. Nazočni će biti ministar zdravstva Andrija Hebrang i ministar znanosti Dragan Primorac, a očekuje se i dolazak hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića (hotel Opera, 18,30 sati)

SPLIT - Glavna skupština Matice Hrvatske na kojoj će sudjelovati predstavnici najviših upravnih tijela Matice Hrvatske - Predsjedništva i Glavnog odbora s predsjednikom Igorom Zidićem na čelu, članovi Nadzornog odbora i Časnoga suda te predstavnici 80-tak Matičinih ogranaka iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, ukupno 116 zastupnika. Oni će raspravljati o radu Matice Hrvatske u protekle dvije godine i o programu rada (Muzej hrvatskih arheoloških spomenika, Gunjačina bb u 10 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Dubravka Dadić

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić/Vesna Krbot Nejašmić

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙