FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB UZ EUROPSKU LOKOMOTIVU

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Rukometni klub Lokomotiva je, usvakom pogledu, perjanica zagrebačkog ženskog klupskog sporta, koji jeorganizacijski, rezultatski, ali i zdravim postavkama o ustroju inačinu rada, zavrijedio ne samo čestitke, nego i dodatne poticaječelnika Zagrebačkog športskog saveza i Gradskog ureda za obrazovanje išport, izjavio je danas u razgovorima s čelnicima "Lokmotive"predsjednik zagrebačkog sportskog saveza Tomislav Šepec.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Rukometni klub Lokomotiva je, u svakom pogledu, perjanica zagrebačkog ženskog klupskog sporta, koji je organizacijski, rezultatski, ali i zdravim postavkama o ustroju i načinu rada, zavrijedio ne samo čestitke, nego i dodatne poticaje čelnika Zagrebačkog športskog saveza i Gradskog ureda za obrazovanje i šport, izjavio je danas u razgovorima s čelnicima "Lokmotive" predsjednik zagrebačkog sportskog saveza Tomislav Šepec.

Sastatanku u Zagrebačkom športskom savezu nazočili su i glavni tajnik ZŠS-a Željko Braja i njegov pomoćnik Velimir Bašić te pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje i šport Ivica Lazanja, dok su državne rukometne prvakinje u svim uzrastima zastupali predsjednik Skupštine RK Lokomotiva Janko Goleš i predsjednik kluba Zlatan Kuljiš.

Goleš je čelnicima gradskog sporta zahvalio na "uzornom praćenju tog zajedničkog projekta", te podsjetio na rezultate tijekom dvoipolgodišnjeg mandata nove uprave, koji je kulminirao "skidanjem" doskora nedodirljive Podravke sa hrvatskog rukometnog trona. S Ponosnom je istaknuo da se klub, koji ima 240 igračica i četvoro profesionalnih trenera isključivo oslanjanje na vlastiti igrački kadar.

Čelnici gradskog sporta su iskazali zadovoljstvo djelovanjem i iznimnim dometima kluba koji je u Zagrebu pobudio veliko zanimanje za ženski rukomet. Podržali su sportsku politiku i ambicije kluba da i u sljedećoj sezoni, usprkos izazovu Lige prvakinja, "nastavi s orijentacijom na vlastite igračice uz dovođenje jedne vrsne domaće ljevakinje, a tek u slučaju čvrsto zatvorene financijske konstrukcije – i jedne strankinje".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙