FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOVA PRONEVJERA U TENISKOM KLUBU SPLIT

SPLIT, 4. lipnja 2004. (Hina) - U nastavku kriminalističke obrade kojase provodi nad dvije odgovorne osobe Tenis kluba Split, zbog sumnje dasu klub pronevjerama oštetili za 231.700 kuna, Županijskom je državnomodvjetništvu podneseno posebno izvješće protiv 60-ogodišnjaka izSplita, odgovorne osobe kluba, zbog kaznenih djela zloporabe položajai ovlasti te krivotvorenja službenih isprava, a protiv 46-ogodišnjaka,koji obnaša jednu od čelnih funkcija u klubu, zbog poticanja na takaznena djela, izvjestila je glasnogovornica PU splitsko - dalmatinskeTina Disopra.
SPLIT, 4. lipnja 2004. (Hina) - U nastavku kriminalističke obrade koja se provodi nad dvije odgovorne osobe Tenis kluba Split, zbog sumnje da su klub pronevjerama oštetili za 231.700 kuna, Županijskom je državnom odvjetništvu podneseno posebno izvješće protiv 60-ogodišnjaka iz Splita, odgovorne osobe kluba, zbog kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti te krivotvorenja službenih isprava, a protiv 46-ogodišnjaka, koji obnaša jednu od čelnih funkcija u klubu, zbog poticanja na ta kaznena djela, izvjestila je glasnogovornica PU splitsko - dalmatinske Tina Disopra.

Riječ je, kako doznajemo, o direktoru i predsjedniku Tenis kluba Split Anti Kragiću i Hrvoju Kaćeru koji su početkom ožujka bili privedeni zbog osnovane sumnje da su Tenis klub Split tijekom 2003. godine, na sličan način, oštetili za 105 tisuća kuna.

Daljnjom obradom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje kako je od siječnja 1998. do kraja 2002. godine Kragić na Kaćerov nagovor ispunio 95 putnih naloga kojima je sebe prikazao kao korisnika službenih putovanja na koja nije odlazio. Temeljem tih naloga uzimao je novac iz blagajne kluba i taj novac davao Kaćeru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙