FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hebrang i primorac s ravnateljima triju kliničkih bolnica o liječenju iračke djece

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Ministar zdravstva i socijalne skrbiAndrija Hebrang i ministar znanosti, obrazovanja i športa DraganPrimorac razgovarali su danas s ravnateljima triju zagrebačkihkliničkih bolnica o primanju na liječenje desetero iračke djece.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Ministar zdravstva i socijalne skrbi Andrija Hebrang i ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac razgovarali su danas s ravnateljima triju zagrebačkih kliničkih bolnica o primanju na liječenje desetero iračke djece.

Djeca bi, kako se doznaje, trebala biti primljena u KBC Zagreb, Kliničku bolnicu "Sestre milosrdnice" i Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj.

U priopćenju Ministarstva zdravstva kaže se da je kod iračke djece riječ o vrlo složenim dijagnozama koje zahtijevaju vrhunske dijagnostičke i terapijske postupke koje naše kliničke bolnice mogu pružiti.

Projekt zbrinjavanja iračke djece dio je ukupnog projekta suradnje hrvatske Vlade sa SAD-om u ostvarenju humanitarne i medicinske pomoći. U tom projektu Hrvatske je ponudila svoje usluge na području forenzičke medicine i pedijatrije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙