FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KAZNENA PRIJAVA PROTIV JOŠ JEDNOG ČELNIKA TENIS KLUBA "SPLIT"

SPLIT, 4. lipnja 2004. (Hina) - U nastavku kriminalističke obrade kojase provodi nad predsjednikom i direktorom Tenis kluba Split HrvojemKaćerom i Antom Kragićem, zbog sumnje da su klub pronevjerama oštetiliza 231.700 kuna, Županijskom je državnom odvjetništvu podenesenoposebno izvješće protiv 60-ogodišnjaka iz Splita, također odgovorneosobe kluba, zbog kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti tekrivotvorenja službenih isprava, izvjestila je glasnogovornica PUsplitsko - dalmatinske Tina Disopra.
SPLIT, 4. lipnja 2004. (Hina) - U nastavku kriminalističke obrade koja se provodi nad predsjednikom i direktorom Tenis kluba Split Hrvojem Kaćerom i Antom Kragićem, zbog sumnje da su klub pronevjerama oštetili za 231.700 kuna, Županijskom je državnom odvjetništvu podeneseno posebno izvješće protiv 60-ogodišnjaka iz Splita, također odgovorne osobe kluba, zbog kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti te krivotvorenja službenih isprava, izvjestila je glasnogovornica PU splitsko - dalmatinske Tina Disopra.

Obradom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je od siječnja 1998. do kraja 2002. godine 60-ogodišnjak na nagovor Hrvoja Kaćera, ispunio 95 putnih naloga kojima je sebe prikazao kao korisnika službenih putovanja na koja nije odlazio. Temeljem tih naloga uzimao je novac iz blagajne kluba i taj novac davao Kaćeru kojega se u ovom slučaju tereti za poticanje na zloporabu položaja i ovlasti te na krivotvorenje službenih isprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙