FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FRANCUSKI IZBORNIK PREUZIMA TOTTENHAM

LONDON, 3. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Francuski nogometni izbornikJacques Santini nakon Eura više neće biti na kormilu "trikolora".Preuzet će engleski premierligaški klub Tottenham, objavio je učetvrtak londonski klub.
LONDON, 3. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Francuski nogometni izbornik Jacques Santini nakon Eura više neće biti na kormilu "trikolora". Preuzet će engleski premierligaški klub Tottenham, objavio je u četvrtak londonski klub.

Santini je izrazio zadovoljstvo što će postati trenerom Tottenhama. "Vrlo sam ambiciozan i oduvijek sam sanjao da budem trener velikog engleskog kluba u najuzbudljivijoj ligi na svijetu. Odlučan sam u tome da klub vratim na stare staze slave", izjavio Santini.

Otkad je Santini preuzeo francusku reprezentaciju u srpnju 2002. aktualni europski prvaci su u 23 utakmice ubilježili samo jedan poraz.

Tottenham, koji je nekad bio član velike petorke (Liverpool, Manchester United, Arsenal, Everton), već godinama je daleko od trofeja, a prošlu sezonu završili su na 14. mjestu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙