FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOVI DEMANTI ODGODE OI U ATENI

ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Nakon što je grčki ministarinformiranja Theodoros Eoussopoulos, u ime Vlade, demantirao pisanjetjednika "Pontiki" koji je objavio vijest da je grčki ministar zaokoliš Giorgos Souflias zatražio odgodu olimpijskih igara, demanti tevijesti stigao je i iz ureda ministra Soufliasa.
ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Nakon što je grčki ministar informiranja Theodoros Eoussopoulos, u ime Vlade, demantirao pisanje tjednika "Pontiki" koji je objavio vijest da je grčki ministar za okoliš Giorgos Souflias zatražio odgodu olimpijskih igara, demanti te vijesti stigao je i iz ureda ministra Soufliasa.

“Atenski tjednik 'Pontiki' popularan je zbog svog smisla za humor. Tako se i njegova današnja prva stranica može tumačiti samo na humorističan način. Samo po sebi se podrazumijeva da grčki ministar okoliša i javnih radova Giorgos Souflias nikada nije uputio pismo o Olimpijskim igrama grčkom premijeru Kostasu Karamanlisu, a pogotovo ne sa onakvim sadržajem kakav donosi ovaj tjednik.

Svi danonoćno dajemo sve od sebe za uspjeh Olimpijskih igara u Ateni te vjerujemo kako će se rezultat tih naših nastojanja poklopiti sa očekivanjima grčkog naroda”, stoji u priopćenju grčkog ministra, kojeg je Hini dostavio ured za informiranje grčkog veleposlanstva u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙