FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

priveden 38-godišnjak zbog pomaganja u pokušaju ubojstva

SPLIT, 3. lipnja 2004. (Hina) - S kaznenom prijavom zbog pomaganja upokušaju ubojstva, tj. sudjelovanja u pucnjavi ispred kafića Atlas uzgradi Belvedere u Splitu 1. lipnja, sinoć je istražnom sucuŽupanijskog suda u Splitu priveden 38-godišnji J. C. iz Kaštela, a zadvojicom počinitelja još se traga, izvijestila je danasglasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Tina Disopra.
SPLIT, 3. lipnja 2004. (Hina) - S kaznenom prijavom zbog pomaganja u pokušaju ubojstva, tj. sudjelovanja u pucnjavi ispred kafića Atlas u zgradi Belvedere u Splitu 1. lipnja, sinoć je istražnom sucu Županijskog suda u Splitu priveden 38-godišnji J. C. iz Kaštela, a za dvojicom počinitelja još se traga, izvijestila je danas glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Tina Disopra.

Kriminalističkom obradom koja još traje, na temelju do sada prikupljenih podataka, utvrđeno je da su dvojica muškaraca, za kojima se još traga, 1. lipnja oko 17,05 sati prišla 29-godišnjaku iz Kaštela koji je na terasi kafića Atlas u Velebitskoj 125 sjedio u društvu s 25-godišnjom djevojkom iz Splita i 23-godišnjim prijateljem iz Muća. Nakon što je jedan od nepoznatih muškaraca šipkom više puta udario dvojicu prijatelja za stolom, drugi je ispalio hitac iz vatrenog oružja u smjeru 29-godišnjaka te mu zadao lakšu ozljedu - okrznuće kože na leđima.

Nakon toga i napadači i napadnuti napustili su mjesto događaja. J. C. je uhićen iste večeri kada je zatečen pokraj automobila kojim su počinitelji pobjegli, a obradom je utvrđeno kako im je pomagao u počinjenu kaznenog djela pokušaja ubojstva.

Policija je, također, iste večeri privela još dvije osobe zbog osnovane sumnje da su sudjelovale u događaju, no neslužbeno se doznaje da je riječ o napadnutim mladićima.

Istraga i potraga za napadačima nastavljaju se.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙