FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ENGLESKA: MOURINHO I SLUŽBENO TRENER CHELSEA

LONDON, 2. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Portugalac Jose Mourinho odsrijede je novi trener londonskoga Chelsea potpisavši trogodišnjiugovor na zasad nepoznati iznos, navode izvori iz uprave Chelsea.
LONDON, 2. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Portugalac Jose Mourinho od srijede je novi trener londonskoga Chelsea potpisavši trogodišnji ugovor na zasad nepoznati iznos, navode izvori iz uprave Chelsea.

Mourinho (41) je sa Portom osvojio naslov prvaka Europe, a nakon što je Claudio Ranieri u ponedjeljak dao ostavku postalo je jasno da će Portugalac preuzeti posao trenera u Chelseu.

"Chelsea predstavlja veliki izazov za mene jer se radi o klubu sa klasnim igračima. Premijerliga je najbolja na svijetu i jedva čekam početak sezone", kazao je Mourinho za kojeg britanski tisak navodi da će ga ruski vlasnik Roman Abramovič učiniti najbogatije plaćenim trenerom na svijetu.

Mourinho je u zadnje dvije godine osvojio Ligu prvaka, Kup UEFA, dva portugalska prvenstva i jedan nacionalni kup, a trenersku karijeru započeo je kao pomoćnik Bobbya Robsona u Sportingu i Barceloni, dok je samostalno vodio Benficu, Uniao Leiriu i Porto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙