FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog prometne nesreće na d25 kod bunića promet se odvija jednim kolničkim trakom

ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Na D25 kod mjesta Bunić (u pravcuGospića) zbog prometne nesreće, promet osobnih vozila do daljnjeg seodvija jednim kolničkim trakom, dok se teretna vozila privremenoisključuju iz prometa, izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Na D25 kod mjesta Bunić (u pravcu Gospića) zbog prometne nesreće, promet osobnih vozila do daljnjeg se odvija jednim kolničkim trakom, dok se teretna vozila privremeno isključuju iz prometa, izvijestio je jutros HAK.

Kolnici su mjestimice mokri od kiše u većem dijelu zemlje, zbog čega je nužna opreznost u vožnji i pravilno držanje razmaka, kako bi se u što većoj mjeri izbjegle prometne nesreće.

Između Gračaca i Obrovca na D27 magla smanjuje vidljivost. Slična situacija je i cestama kroz Gorski kotar. Duž dionica s radovima prometuje se usporeno i otežano zbog izvanredne regulacije prometa.

Odrona kamenja i zemlje ima na cestama kroz gorja, te Jadranskoj magistrali.

Putnički promet odvija se redovno na svim graničnim prijelazima, no u teretnom prometu povremeno se znaju formirati kraće kolone vozila.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙