FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trogir: U prometnoj nesreći poginulo dijete iz Austrije

TROGIR/SPLIT, 1. lipnja 2004. (Hina) - U teškoj prometnoj nesrećipopodne je u 15,15 sati u Segetu Gornjem kod Trogira život izgubioDaniel Bransky iz Austrije, rođen 2003., doznaje se od službujućeg uOperativno - komunikacijskom centru splitsko-dalmatinske Policijskeuprave.
TROGIR/SPLIT, 1. lipnja 2004. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći popodne je u 15,15 sati u Segetu Gornjem kod Trogira život izgubio Daniel Bransky iz Austrije, rođen 2003., doznaje se od službujućeg u Operativno - komunikacijskom centru splitsko-dalmatinske Policijske uprave.

Daniel se nalazio u osobnom automobilu marke BMW austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljao njegov otac, austrijski državljanin Martin Bransky (1976.).

Vozeći se od Trogira prema Šibeniku preko Boraje državnom cestom D58, u blagom lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine i skliska i mokra kolnika izgubio je nadzor nad automobilom, stražnjim dijelom zašao na suprotni kolnički trak i naletio na teretno vozilo "peugeot boxer" zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao D. S. (1973.) iz Splita. Nakon sudara BMW se odbio, izletio s kolnika i zaustavio se na kamenjaru.

U sudaru je teško ozlijeđen jednogodišnji Daniel koji je na putu do splitske bolnice preminuo. Njegova majka Bettina Bransky (1976.) lakše je ozlijedila prsa i lijevu potkoljenicu, a otac i drugi vozač nisu ozlijeđeni, kazao je službujući u Operativnom centru.

Cesta je za promet zbog očevida bila zatvorena od 17 do 19 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙