FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA SRIJEDU, 2. LIPNJA

ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događajaza srijedu, 2. lipnja.
ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za srijedu, 2. lipnja.

ZAGREB - Hrvatski sabor će nastaviti 7. sjednicu raspravom, po hitnom postupku, o prijedlogu izmjena Zakona o porezu na dodanu vrijednost (PDV) kojim je vlada predvidjela da se smanjenje stope tog poreza predviđeno od početka 2005., odgodi do daljnjega (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6 u 9,30 sati).

ZAGREB - Svečanosti otvorenja 39. međunarodne vrtne izložbe Floraart u Boćarskom domu Zrinjevac, bit će, kako je najavljeno, nazočan hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić (Prisavlje 2 u 17 sati).

ZAGREB - Predstavljanju Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i njezina programa, bit će nazočna i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor koja će održati prigodni govor te uručiti nagrade gradonačelnicima 15 hrvatskih gradova za ostvarenu dobru suradnju s organizacijama civilnog društva i građanima u natjecanju koje je organizirala Nacionalna zaklada (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u 18 sati).

OSIJEK - Svečana sjednica skupštine Osječko-baranjske županije u povodu Dana županije održat će se u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu. U sklopu proslave ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić pustiti će u rad novo postrojenje u Saponiji d.d., a održat će se i svečanost uručenja "Nagrade Osječko-baranjske županije", te polaganje vijenaca ispred kapelice Kraljice mira (program proslave počinje u 9 i završava u 14 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske unije sindikata (HUS) o temi "Troškovi rada u Hrvatskoj - Jesu li troškovi rada u Hrvatskoj uzrok nekonkurentnosti hrvatskog gospodarstva?" (HUS, Kralja Petra Krešimira IV u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Udruge radničkih sindikata Hrvatske (URSH) o amandmanima koje ta sindikalna središnjica podnosi na prijedlog izmjena i dopuna Zakona o pravima i obvezama državnih dužnosnika, Zakona o pravima i dužnostima zastupnika u Hrvatskom saboru te Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi (URSH, Ulica kralja Držislava 4 u 10 sati).

SLUNJ - Odbor za ljudska prava Karlovac i Odbor za uklanjanje spomenika Juri Francetiću u Slunju priređuju tribinu pod naslovom "Istina o prošlosti kao temelj europske budućnosti" (Kino dvorana u Slunju, u 18 sati).

ZAGREB - Svečano otvorenje 28. Dana satire, a nakon otvorenja bit će izvedena predstava SMG Ljubljana "Instrukcija" Eugenea Ionescoa (Kazalište Kerempuh, Ilica 31 u 20 sati).

ZAGREB - Svečano uručenje Inine nagrade za promicanje hrvatske kulture u svijetu, (Muzej za umjetnost i obrt, Trg maršala Tita 10 u 20 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Dubravka Dadić

navečer: Jasna Nahtigal

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙