FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO: RUSIJA U PORTUGAL BEZ IGNAŠEVIČA I PANOVA

MOSKVA, 1. lipnja (Hina/Reuters) - Iako ruski nogometni izbornikGeorgija Jarcev još nije objavio konačan popis putnika za EURO uPortugalu (12. lipnja - 4. srpnja), lista kandidata u utorak jesmanjena na 25 imena jer su zbog ozljeda definitivno iz konkurencijeotpali branič CSKA iz Moskve Sergej Ignaševič, te napadač TorpedaAleksandar Panov.
MOSKVA, 1. lipnja (Hina/Reuters) - Iako ruski nogometni izbornik Georgija Jarcev još nije objavio konačan popis putnika za EURO u Portugalu (12. lipnja - 4. srpnja), lista kandidata u utorak je smanjena na 25 imena jer su zbog ozljeda definitivno iz konkurencije otpali branič CSKA iz Moskve Sergej Ignaševič, te napadač Torpeda Aleksandar Panov.

Ignaševič je otpao s popisa zbog ozljede koljena, dok iz ruskog tabora nisu specificirali o kakvoj je ozljedi riječ kod Panova.

Jarcev svoj konačni popis od 23 igrača koje će voditi u Portugal moraj objaviti u srijedu, a pod velikim upitnikom su kapetan Viktor Onopko koji također ima problema s ozljedom koljena, dok i veznjak Lokomotiva Dmitrij Loškov nije u punom treningu zbog ozljede leđa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙