FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: MALO POZNATI KAREEM RUSH ČOVJEK ODLUKE

LOS ANGELES, 1. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - LA Lakersi su najboljamomčad na Zapadu. U šestoj utakmici finala Zapadne konferencije nasvom su terenu svladali Minnesota Timberwolvese 96-90, te su se sa 4-2u pobjedama plasirali u veliko finale NBA lige, gdje čekaju pobjednikadvoboja između Indiane i Detroita.
LOS ANGELES, 1. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - LA Lakersi su najbolja momčad na Zapadu. U šestoj utakmici finala Zapadne konferencije na svom su terenu svladali Minnesota Timberwolvese 96-90, te su se sa 4-2 u pobjedama plasirali u veliko finale NBA lige, gdje čekaju pobjednika dvoboja između Indiane i Detroita.

Domaćini su odlično započeli utakmicu i nakon prve četvrtine imali su 11 koševa viška (28-17). No, do poluvremena gosti su se uspjeli primaknuti na samo dva koša zaostatka, a u posljednu četvrtinu ušlo se s košem prednosti Minnesote. U posljednjoj dionici više koncentracije su ipak imali Lakersi.

Iako su najbolji strijelci Lakersa ponovno bili Shaquille O'Neal i Kobe Bryant, ključni igrač susreta bio je rezervni branič Kareem Rush. Čovjek koji je u doigravanju imao prosjek od samo tri poena, sinoć je bio briljantan, ubacivši 18 koševa, sve trice. Za tri poena gađao je 6-7. Dobro je odigrao još jedan igrač s klupe Lakersa, krilo Slava Medvedenko, koji je za sedam minuta pogodio sva četiri šuta za ukupno osam poena.

Shaquille O'Neal je ubilježio 25 koševa i 11 skokova, a Kobe Bryant 20 poena. No, obojica su vrlo rano upali u probleme s osobnim greškama.

Kod Minnesote najbolji je bio Latrell Sprewell sa 27 poena, a Kevin Garnett upisao je 22 koša i 17 skokova. Gosti su i ovu utakmicu odigrali bez svog playmakera Sama Cassella, koji ima ozljedu leđa.

Nakon vrlo promjenjive regularne sezone, Lakersi su u doigravanju odlični i bez obzira tko im bude protivnik s Istoka veliki su favoriti za osvajanje naslova prvaka, četvrtog u posljednjih pet sezona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙