FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TURSKI PREMIJER KRITIZIRAO POLITIKU ARIELA SHARONA

ISTANBUL, 31. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Turski premijer RecepErdogan u ponedjeljak je kritizirao politiku koju prema Palestincimana okupiranim teriotrijima provodi njegov izraelski kolega ArielSharon, izvijestili su službeni izvori.
ISTANBUL, 31. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Turski premijer Recep Erdogan u ponedjeljak je kritizirao politiku koju prema Palestincima na okupiranim teriotrijima provodi njegov izraelski kolega Ariel Sharon, izvijestili su službeni izvori.

U posljednje vrijeme "Sharon nam ne pomaže na promicanju mira na Bliskom istoku", rekao je Erdogan na marginama 57. Svjetskog novinarskog kongresa koji se održava u Istanbulu. "Ne želimo vidjeti smrt, nasilje, terorizam, a posebno ne državni terorizam" u toj regiji, rekao je Erdogan, aludirajući na nedavne izraelske akcije u Gazi.

Na pitanje okupljenim predstavnicima međunarodnog tiska o eventualnoj "krizi" između dviju zemalja odgovorio je kako se ekonomski odnosi i dalje normalno odvijaju. Tursko ministarstvo vanjskih poslova nedavno je izraelsku vladu pozvalo na promjenu politike prema Palestincima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙