FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠVICARCI ZABRINUTI

BASEL, 31. svibnja (Hina/Reuters) - U taboru prvog hrvatskogprotivnika na Europskom prvenstvu u Portugalu vlada velika zabrinutostnakon što su se dvojica švicarskih reprezentativaca ozlijedila istogdana.
BASEL, 31. svibnja (Hina/Reuters) - U taboru prvog hrvatskog protivnika na Europskom prvenstvu u Portugalu vlada velika zabrinutost nakon što su se dvojica švicarskih reprezentativaca ozlijedila istog dana.

Napadač Stuttgarta, Marco Streller je slomio nogu nakon sudara s Marcom Zwyssigom, dok je Leonard Thurre ozlijedio mišić desne noge.

"Toga sam se i najviše bojao. Ostao sam bez dvojice važnih igrača, samo se nadam da više neće biti ozljeda," kazao je švicarski izbornik Koebi Kuhn.

Konačnu listu 23 reprezentativca koja će putovati u Portugal, Kuhn će obznaniti nakon utakmice s Njemačkom, što će se u srijedu igrati u Baselu. Poslije te utakmice Švicarci će imati tek nekoliko sati za prijavu momčadi.

"Ne želim riskirati, pa da se na toj utakmici netko ozlijedi, a mi nemamo pravo na promjenu. Momčad ćemo prijaviti nakon utakmice s "elfom", kazao je Kuhn.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙