FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRIPREME RUKOMETAŠICA ZA UZVRAT PROTIV BUGARKI

KOPRIVNICA, 31. svibnja 2004. (Hina) - Od nedjelje navečer ženskarukometna reprezentacija Hrvatske je na pripremama u Koprivnici. Zasadje na okupu 17 od 18 igračica.
KOPRIVNICA, 31. svibnja 2004. (Hina) - Od nedjelje navečer ženska rukometna reprezentacija Hrvatske je na pripremama u Koprivnici. Zasad je na okupu 17 od 18 igračica.

U subotu se u koprivničkoj sportskoj dvorani igra uzvratna utakmica s reprezentacijom Bugarske za plasman na Europsko prvenstvo u Mađarskoj u prosincu ove godine. Prvu utakmicu u Bugarskoj reprezentacija Hrvatske je izgubila sa 21-24.

Danas je u reprezentativnoj bazi, hotelu "Podravina" u Koprivnici, održana konferencija za novinstvo na kojoj su govorili izbornik Zdenko Kordi, direktor reprezentacije Ratko Balenović, trener Neno Rogulj te igračice Marija Popović, Ivanka Hrgović i Maja Čop. Iznijet je program priprema te je istaknuto kako je cilj plasirati se na Europsko prvenstvo, gdje bi se ova mlada reprezentacije, s prosjekom od 21 godine, kalila za iduća velika ntjecanja.

Potporu su obećali domaćini, predsjednik Uprave Podravke Darko Marinac i predsjednik rukometnog kluba Podravka Damir Polančec. Podravka, kao domaćin, omogućit će svim posjetiteljima utakmice besplatan ulaz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙