FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: SJAJNI GARNETT PRODUŽIO NADU MINNESOTI

MINNEAPOLIS, 30. svibnja (Hina) - Košarkaši Minnesota Timberwolvesa upetoj su utakmici finala Zapadne konferencije NBA lige na svom parketusvladali Los Angeles Lakerse sa 98-96, te smanjili zaostatak upobjedama na 2-3 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
MINNEAPOLIS, 30. svibnja (Hina) - Košarkaši Minnesota Timberwolvesa u petoj su utakmici finala Zapadne konferencije NBA lige na svom parketu svladali Los Angeles Lakerse sa 98-96, te smanjili zaostatak u pobjedama na 2-3 u seriji koja se igra na četiri pobjede.

Iako krajnji rezultat sugerira da je bilo neizvjesno do posljednjih sekundi, Lakersi nisu imali nikakvih izgleda nadoknaditi 10 koševa minusa koliko je bilo dvije minute prije kraja. Derek Fisher ubacio je tricu sa sirenom čime je konačni zaostatak smanjio sa pet na dva razlike.

Najkorisniji igrač osnovnog dijela sezone Kevin Garnett odigrao je sjajnu utakmicu postigavši 30 koševa uz 19 skokova. Odličnu podršku Garnett je imao u Latrellu Sprewellu koji se zaustavio na 28 ubačaja, dok je Fred Hoiberg s klupe dodao 14, čime je nadoknađeno neigranje Sama Cassella koji ima problema s leđima.

U sastavu Lakersa najučinkovitiji je bio Kobe Bryant sa 23 ubačaja, Shaquille O'Neal (13 skokova), Karl Malone i Derek Fisher postigli su po 17 pogodaka. No, dominantni centar Lakersa u jednom dijelu utakmice čak 24 minute nije postigao niti jedan poen, a na pitanje kako se to dogodilo, ljutito je odgovorio:

"Zašto to mene pitate? Pitajte one koji mi nisu dodavali lopte".

Šesta utakmica igra se u ponedjeljak navečer u Los Angelesu.

U finalu Istočne konferencije omjer u pobjedama između Indiana Pacersa i Detroit Pistonsa izjednačen je na 2-2, a peta utakmica je večeras u Indianapolisu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙