FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

u povodu dana oružanih snaga izaslanstva predsjednika, vlade i udruga položila vijence

ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - U povodu Dana Oružanih snagaRepublike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske danas su izaslanstvaPredsjednika Republike, Vlade, ministarstava obitelji, branitelja imeđugeneracijske solidarnosti, obrane i unutarnjih poslova te udrugaproizišlih iz Domovinskog rata položila vijence i zapalila svijeće kodSredišnjeg križa u Aleji branitelja na zagrebačkom groblju Mirogoju.
ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - U povodu Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske danas su izaslanstva Predsjednika Republike, Vlade, ministarstava obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, obrane i unutarnjih poslova te udruga proizišlih iz Domovinskog rata položila vijence i zapalila svijeće kod Središnjeg križa u Aleji branitelja na zagrebačkom groblju Mirogoju.

U ime Predsjednika Republike vijenac je položio i zapalio svijeću Predsjednikov savjetnik za obranu i vojna pitanja Petar Stipetić, a u izaslanstvu su bili i pročelnik Vojnog kabineta general bojnik Krešimir Kašpar i pobočnik pukovnik Vlado Čulina.

Kod križa u Aleji branitelja vijenac je položila i zapalila svijeću i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor s predstavnicima udruga proizišlih iz Domovinskog rata, ministar obrane Berislav Rončević i ministar unutarnjih poslova Marijan Mlinarić.

U spomen na pripadnike Oružanih snaga stradalih u Domovinskom ratu izaslanstvo Ministarstva obrane položilo je vijenac i zapalilo svijeću i na zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor položila je cvijeće i na grob prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana na Mirogoju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙