FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: WALLACEI DONIJELI PREDNOST DETROITU

DETROIT, 27. svibnja 2004. (Hina) - U trećem susretu finala Istokakošarkaši Detroit Pistonsa su na svom parketu svladali Indiana Pacerse85:78, te su tako u seriji na četiri pobjede poveli sa 2:1.
DETROIT, 27. svibnja 2004. (Hina) - U trećem susretu finala Istoka košarkaši Detroit Pistonsa su na svom parketu svladali Indiana Pacerse 85:78, te su tako u seriji na četiri pobjede poveli sa 2:1.

Junaci trećeg dvoboja bili su dva Wallacea - Rasheed Wallace je sa 20 poena bio najbolji strijelac Pistonsa, a Ben Wallace je unatoč ozljedi stopala bio suveren pod oba koša sa 17 poena, šutom 7:8 i 16 skokova. Richard Hamilton (20) i Chauncey Billups (14) također su bili značajni igrači domaćina, koji je još jednom pokazao da igra najbolju obranu u ligi jer je Indiana, koja je imala najbolji skor lige u regularnoj sezoni, imala samo 35 posto šuta. Jermaine O'Neal je sa 24 poena i 9 skokova držao Pacerse u igri, a Al Harrington i Ron Artest dodali su po 13 koševa, što je bilo nedovoljno da se slavi u dvorani na Auburn Hillsu. Već se u prvoj četvrti ni činilo da će Detroit vrlo lako do pobjede jer su stekli prednost od 27:14, no Pistonsi su u drugoj postigli svega devet koševa i na poluvremenu je bilo samo "plus 6" - 36:30. Detroit je nakon treće digaop prednost na 56:45, no serijom 10:0 dvije minute prije kraja Indiana je došla do samo pola koša zaostatka (76:75). U samoj završnici dva su Wallacea koševima i skokovima u napadu i obrani ipak donijeli pobjedu Detroitu, koji sada ima šansu da u sljedeće dvije utakmice u svojoj dvorani osigura finale.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙