FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

zahvaljujući GONG-u više od 1000 hrvatskih srednjoškolaca posjetilo Hrvatski sabor

ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Nevladina udruga GONG (Građaniorganizirano nadgledaju izbore) danas je izvijestila da je sa 100.000kuna dobivenih zajedno s nagradom "Zlatni grb" platila putne troškoveučenicima i profesorima iz 23 srednje škole za posjet Hrvatskomsaboru.
ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Nevladina udruga GONG (Građani organizirano nadgledaju izbore) danas je izvijestila da je sa 100.000 kuna dobivenih zajedno s nagradom "Zlatni grb" platila putne troškove učenicima i profesorima iz 23 srednje škole za posjet Hrvatskom saboru.

GONG podsjeća da je nagradu "Zlatni grb" dobio od Hrvatskog sabora prije godinu dana za dostignuća u razvoju parlamentarizma, jačanja demokracije te promicanja snošljivosti i zaštite ljudskih prava u Hrvatskoj.

Hrvatski je sabor od siječnja do kraja svibnja ove godine posjetilo 1125 učenika koji su se nakon edukativnog obilaska Sabora, u sklopu GONG-ova projekta "Otvoreni Sabor", susreli sa zastupnicima iz svojih izbornih jedinica.

GONG će u prigodi proslave Dana Hrvatskog sabora, 30. svibnja, svim zastupnicima sadašnjeg saziva uručiti izvješće o potrošenu novcu od nagrade "Zlatni grb".

Hrvatski sabor su, zahvaljujući plaćenim putnima troškovima, posjetili srednjoškolci s Brača, iz Drniša, Delnica, Labina, Županje, Kutine, Belog Manastira, Ploča, Orahovice, Novske, s Krka, iz Buja, Vukovara, Preloga, Senja, Vrgorca, s Malog Lošinja, iz Donjeg Miholjca, Pakraca, Obrovca, Bedekovčine i Slatine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙