FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet srednje gustoće

ZAGREB, 26. svibnja 2004. (Hina) - Promet je večeras srednje gustoće, auvjeti za vožnju povoljni su, izvijestio je Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 26. svibnja 2004. (Hina) - Promet je večeras srednje gustoće, a uvjeti za vožnju povoljni su, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Na cestama kroz gorja mogući su odroni kamenja ili zemlje.

Autocesta A6, od čvora Delnice do čvora Ravna Gora zatvorena je do 5. lipnja zbog obnove viadukta Zalesina. Od Delnica se vozi obilazno D32 Delnice-Ravna Gora, a iz smjera Ravne Gore županijska cesta Zalesina-Dedin-Delnice.

Promet dionicom Ličke magistrale (D1), Korenica-Pećane zbog radova je obustavljen do 15. lipnja, pa teretna vozila ukupne mase iznad 7,5 tona voze obilazno, smjerom Korenica-Bunić-Gospić-Gračac, a sva ostala smjerom Korenica-Bunić-Debelo Brdo-Pećane.

Zbog rekonstrukcije je za sva vozila, osim za lokalno stanovniątvo, zatvorena D503 na dionici Biograd-Šopot. Promet relacijom Biograd-Benkovac odvija se smjerom Biograd-Pakoštane-Vrana-Šopot-Benkovac.

Kod Brinja na D23 traju radovi na nadvožnjaku Vranjić, a promet se propušta svakog sata po 15 minuta.

Na Zagrebačkoj obilaznici, između Buzina i Lučkog, obnavlja se sjeverna strana kolnika pa se promet odvija dvosmjerno južnim trakom. Kod pojačanog prometa moguće su gužve. Slično je i na dionici Jankomir-Lučko.

Putnički promet na većini graničnih prijelaza odvija se redovno bez duljih čekanja, no u teretnom prometu povremeno se stvaraju kraće kolone.

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

HAK podsjeća da se do 29. svibnja, u sklopu akcije Dani tehničke ispravnosti vozila, može besplatno provjeriti opće stanje i ispravnost vozila u stanicama za tehnički pregled vozila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙