FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ROLAND GARROS: ISPALA HENIN

PARIZ, 26. svibnja 2004. (Hina/DPA) - Najveće iznenađenje dosadašnjegRoland Garrosa svakako je eliminacija prve tenisačice svijeta ibraniteljice naslova Belgijke Justine Henin-Hardenne koju je u 2. koluporazila Talijanka Tathiana Garbin sa 7:5, 6:4.
PARIZ, 26. svibnja 2004. (Hina/DPA) - Najveće iznenađenje dosadašnjeg Roland Garrosa svakako je eliminacija prve tenisačice svijeta i braniteljice naslova Belgijke Justine Henin-Hardenne koju je u 2. kolu porazila Talijanka Tathiana Garbin sa 7:5, 6:4.

Henin-Hardenn je prije Pariza imala zdravstvenih problema i nije igrala skoro mjesec i pol dana, pa u tome treba tražiti razlog poraza od 26-godišnje Talijanke, koja je 86. na WTA listi.

"Još uvijek se oporavljam od virusa, koji sam zaradila na Floridi u ožujku. Ne žalim što sam ipak došla u Pariz, sada znam gdje sam i koliko će mi trebati za oporavak", kazala je 21-godišnja Belgijanka.

Nikad prije prva nositeljica na Roland Garrosu nije ispala tako rano, Henin je bila i braniteljica naslova, pa je podijelila sudbinu Arantxe Sanchez-Vicario, koja je 1989. osvojila Pariz, a godinu dana kasnije ispala također u 2. kolu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙