FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ministar obrane čestitao Dan hrvatskih Oružanih snaga

ZAGREB, 26. svibnja 2004. (Hina) - Ministar obrane Berislav Rončevićčestitao je danas pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatskenjihov Dan, koji se slavi 28. svibnja.
ZAGREB, 26. svibnja 2004. (Hina) - Ministar obrane Berislav Rončević čestitao je danas pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske njihov Dan, koji se slavi 28. svibnja.

"Obilježavajući taj dan kao najveći praznik Oružanih snaga, sjećanjem se vraćamo na naše početke, na vrijeme kad smo od ničeg počeli stvarati Hrvatsku vojsku. Danas, nakon teška puta koji smo prošli u proteklih 13 godina mnogo je razloga da se ponosimo svime što smo postigli. Stvorili smo vojsku koja je sudjelovala u velikim bitkama za oslobođenje naše zemlje te se proslavila i konačnom pobjedom u Domovinskom ratu. Obranili smo i stvorili sa svojim narodom hvatsku državu na ponos i čast svima koji su u tome sudjelovali", stoji u čestitki ministra obrane.

Ovo je prigoda, istaknuo je, zahvaliti i onima koji su na putu stvaranja hrvatske države dali i svoje živote.

Danas su pred nama novi izazovi. Reformama i modernizacijom želimo što više osuvremeniti naš obrambeni sustav, kako bi se što prije približili, a zatim i postali članicom NATO-a. Očekujući u tome punu potporu svih pripadnika OS-a, još jednom vam čestitam 28. svibnja, Dan oružanih snaga Republike Hrvatske", stoji u čestitki ministra obrane Berislava Rončevića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙