FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

zaplijenjena do sada najveća količina heroina na dubrovačkom području

DUBROVNIK, 25. svibnja 2004. (Hina) Na dubrovačkom područjuzaplijenjena je do sada najveća količina heroina kada je prilikompretrage vozila na graničnom prijelazu Gornji brgat u spremniku zagorivo pronađeno 19,83 kilograma te droge čija je vrijednost natržištu 525 tisuća eura, rečeno je na današnjoj konferenciji zanovinare Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
DUBROVNIK, 25. svibnja 2004. (Hina) Na dubrovačkom području zaplijenjena je do sada najveća količina heroina kada je prilikom pretrage vozila na graničnom prijelazu Gornji brgat u spremniku za gorivo pronađeno 19,83 kilograma te droge čija je vrijednost na tržištu 525 tisuća eura, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kako je rekao načelnik policijske uprave Neven Klinac, djelatnici Policijske postaje iz Gruda pretražili su 23. svibnja na graničnom prijelazu Gornjem brgatu automobil "ford siera" varaždinskih registaracija kojim je upravljao Ivica Gašparlin (1983.) iz Varaždina. Pritom su u spremniku za gorivo pronašli 35 vakuumiranih paketića heroina, ukupne težine 19,83 kilograma, čija je vrijednost na tržištu 525 tisuća eura.

Prilikom kriminalističke obrade utvrđeno je da su se četvorica Varaždinaca - Ivica Gašparlin, Tomislav Kuščer (1976.), Josip Banić (1983.) i Dražen Đurđević (1970.), te nepoznata osoba po imenu Emir iz Podgorice udružili tijekom travnja i svibnja radi krijumčarenja heroina iz Albanije preko Crne Gore i Hrvatske za Italiju.

Ivica Gašparlin zadržan je u pritvoru u Dubrovniku, dok je pred ostalom trojicom u tijeku kriminalistička obrada u Varaždinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙