FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: PISTONSI SA 19 BLOKADA DO POBJEDE

INDIANAPOLIS, 25. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Košarkaši DetroitPistonsa svladali su u drugoj utakmici finala Istoka u IndianapolisuIndiana Pacerse 72:67 i time u seriji na četiri pobjede izjednačilirezultat na 1:1.
INDIANAPOLIS, 25. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Košarkaši Detroit Pistonsa svladali su u drugoj utakmici finala Istoka u Indianapolisu Indiana Pacerse 72:67 i time u seriji na četiri pobjede izjednačili rezultat na 1:1.

Upornost i izvrsna igra u obrani isplatila se Pistonsima, koji su prvi susret (74:78) izgubili u samoj završnici, da bi sinoć u zadnjim sekundama uspjeli blokadama sačuvati svoj koš od naleta domaćina. Nevjerovatno zvuči činjenica da su Pistonsi sinoć napravili čak 19 blokada, što je drugi učinak u povijesti doigravanja, nakon Sixersa (20) iz 1981., a šut Indiane od samo 27.5 posto i tek 22 pogođene od ukupno 80 lopti prema košu posljedica je "krvave obrane" momaka iz Detroita. Neke od "banana" bile su spektakularne, pogotovu one Tayshauna Princea kod rezultata 69:67.

Uz obranu gosti su imali raspoloženog Richarda Hamiltona (23) koji je postigao ključnih 12 poena u zadnjoj četvrtini, Rasheed Wallace je dodao 10, uz pet blokada i to su bila jedina dva Pistona preko deset postignutih koševa, no i to je bilo dovoljno.

Kod Pacersa je najbolji bio Reggie Miller (21), dok je prva zvijezda Jermaine O'Neal dao 16 poena, ali je ostao bez koša u drugom poluvremenu, u kojem su domaćini zabili tek 24 koša.

Sljedeća utakmica igra se za dva dana u Detroitu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙