FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: ORGANIZACIJSKE TEŠKOĆE "GIRA"

ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Prvi dolazak biciklističke utrkeGiro d'Italia u Hrvatsku je, uz nastavak izvanrednog niza pobjedaAlessandra Petacchija, bio obilježen i problemima u organizaciji, pišeCorriere della Sera u ponedjeljak.
ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Prvi dolazak biciklističke utrke Giro d'Italia u Hrvatsku je, uz nastavak izvanrednog niza pobjeda Alessandra Petacchija, bio obilježen i problemima u organizaciji, piše Corriere della Sera u ponedjeljak.

Giro d'Italia je i prethodnih godina znao prolaziti drugim državama, primjerice 1973. godine od Belgije, preko Nizozemske, Njemačke, Luksemburga, Francuske i Švicarske, no premda su tada postojale stroge kontrole na granicama Giro je, za razliku od jučer, lako prelazio iz jedne države u drugu, piše list.

"Prometne smetnje, repovi na granici sa Slovenijom i nerazumijevanja s hrvatskom policijom stvorili nemali broj teškoća pratititeljima biciklista. Jedinstven je slučaj da se dok sportski dio Gira zaokuplja zanimanje navijača, jer je utrka samo tjedan dana prije završetka još uvijek sasvim otvorena, na organizacijskom planu stvari pogoršavaju", nastavlja list i primjećuje i kako organizatori u Trstu nisu uspjeli dati poredak biciklista po prolaznim vremenima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙