FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od 1. lipnja Goran Radman Microsoftov predsjednik za Jugoistočnu Europu

ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Od 1. lipnja ove godine GoranRadman, sadašnji generalni direktor Microsoft Adriatics regije,preuzet će dužnost jednog od pet regionalnih predsjednika MicrosoftEMEA (Europa, Srednji Istok i Afrika), posebno zaduženog za područjeJugoistočne Europe, izvijestili su danas iz Microsofta Hrvatska.
ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Od 1. lipnja ove godine Goran Radman, sadašnji generalni direktor Microsoft Adriatics regije, preuzet će dužnost jednog od pet regionalnih predsjednika Microsoft EMEA (Europa, Srednji Istok i Afrika), posebno zaduženog za područje Jugoistočne Europe, izvijestili su danas iz Microsofta Hrvatska.

Radman je na taj novi, visoki položaj unutar korporacije Microsoft imenovan zbog, kako navode, odličnih rezultata i uspješnog razvoja tržišta Adriatics regije posljednjih godina, u koju su uključene sve zemlje bivše Jugoslavije te Albanija. Osim toga njegove osobne kompetencije odgovaraju zahtjevima razvoja nove globalne Microsoftove poslovne strategije koja uključuje i potrebu interne reorganizacije na tržištima Centralne i Istočne Europe.

Na novom poslu Radman će biti odgovoran za razvoj strateških odnosa i suradnje s vladama i institucijama javnog i poslovnog sektora zemalja Jugoistočne Europe. Bavit će se i osiguranjem dodatne Microsoftove podrške zemljama regije u procesu priključivanja EU, kao i korištenjem investicijskih i strukturnih fondova za ostvarivanje integracijskih kriterija i razvojnih ciljeva EU, posebno na području informacijskog društva.

Goran Radman u korporaciju Microsoft ušao je 1996. kao direktor tvrtke Microsoft Hrvatska, a od 2000. do ove godine obavljao je dužnost generalnog direktora Microsoft Adriatics regije.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙