FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DINERS CLUB: LANJSKA OPERATIVNA DOBIT 83 MILIJUNA KUNA

ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Kartičarska kuća Diners ClubAdriatic prošle je godine ostvarila promet u iznosu od 1,2 milijardeeura, što u odnosu na prethodnu godinu predstavlja porast za 15 posto,dok je operativna dobit te tvrtke iznosila 83 milijuna kuna ili 16posto više nego 2002. godine.
ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Kartičarska kuća Diners Club Adriatic prošle je godine ostvarila promet u iznosu od 1,2 milijarde eura, što u odnosu na prethodnu godinu predstavlja porast za 15 posto, dok je operativna dobit te tvrtke iznosila 83 milijuna kuna ili 16 posto više nego 2002. godine.

Diners Club Adriatic, koji obilježava 35. godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj, trenutno ima više od 350 tisuća korisnika kartica na 55 tisuća prodajnih mjesta, objavljeno je danas iz te tvrtke.

Za poslovanje u prošloj godini Diners Club Adriatic je po treći put proglašen najboljom franšizom Diner Cluba International, i to među 49 zemalja. Ta se nagrada dodjeljuje franšizi koja ostvaruje najbolje rezultate u porastu profitabilnosti poslovanja, uključujući porast broja korisnika, broja prodajnih mjesta i porast ostvarenog prometa.

Također, Diners Club Adriatic je osvojio i nagradu za najbolji novi proizvod lansiran na tržište tijekom prošle godine, i to za smart e-card - dodatnu karticu s omplementiranim čipom, koja omogućuje kupnju putem Interneta, jedinu takvu karticu na svijetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙