FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet srednje jakosti

ZAGREB, 23. svibnja 2004. (Hina) - Promet je na gotovo svim glavnimcestama u Hrvatskoj srednje jakosti i teče redovno, izvijestio jeHrvatski autoklub u 18,30 sati .
ZAGREB, 23. svibnja 2004. (Hina) - Promet je na gotovo svim glavnim cestama u Hrvatskoj srednje jakosti i teče redovno, izvijestio je Hrvatski autoklub u 18,30 sati .

Mokrih kolnika ima u Slavoniji, Baranji i u unutrašnjosti zemlje, dok su na krajnjem jugu Dalmacije kolnici mjestimice mokri. U preostalom dijelu zemlje promet se odvija po suhim kolnicima i uz dobru vidljivost.

Na dionicama na kojima su u tijeku radovi na izgradnji i obnovi cesta i cestovnih objekata, promet se povremeno, ovisno o samom intenzitetu, odvija otežano i usporeno, pa HAK poziva vozače da poštuju znakova prometne signalizacije i prilagode brzinu vožnje stanju kolnika.

Također upozorava vozače na moguće odrone kamenja i zemlje cestama kroz gorja i dionicama Jadranske magistrale, posebno podno Velebita i Biokova.

Na graničnom prijelazu Bregana na izlazu iz zemlje kolona vozila duga je oko dva do tri kilometra te su čekanja do pola sata, dok je na GP Nova Gradiška pojačan promet osobnih vozila na ulazu u zemlju. Na ostalim GP promet je srednjeg intenziteta i odvija se bez dužih zastoja i čekanja.

Zbog zabrane prometovanja teretnih motornih vozila na području Slovenije, danas do 22 sata sva teretna vozila neće se propuštati u Sloveniju.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙