FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TOMČIĆ O PRIVATIZACIJI SUNČANOG HVARA

NOVA KAPELA, 23. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatske seljačkestranke Zlatko Tomčić izjavio je u nedjelju da se "mora donijetizakonski okvir s jasno utvrđenim pravilima igre" kako bi "modelprivatno-javnog partnerstva u privatizaciji, ne samo Sunčanog Hvara,dao dobre rezultate".
NOVA KAPELA, 23. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Zlatko Tomčić izjavio je u nedjelju da se "mora donijeti zakonski okvir s jasno utvrđenim pravilima igre" kako bi "model privatno-javnog partnerstva u privatizaciji, ne samo Sunčanog Hvara, dao dobre rezultate".

"Nažalost, u slučaju Sunčanog Hvara hrvatska Vlada pokušala je mimo zakona i bez zakonskog okvira inaugurirati jedan novi vid privatizacije, te ga je na taj način ona dobrim dijelom već iskompromitirala. I zato to treba brzo zaustaviti, brzo donijeti zakonski okvir i onda tom jednom dobrom modelu objedinjavanja financijskih sredstava, koji postoji u ovoj državi, omogućiti da zaživi", rekao je Tomčić u Novoj Kapeli, gdje je na upit novinara komentirao je i slučaj privatizacije Sunčanog Hvara.

Dodao je kako je hrvatska privatizacija posljednjih 12 godina "bila opterećena željom vladajućih struktura da diskrecijskim donošenjem odluka, vrlo često bez zakonske osnove, pogoduju određenim krugovima da dođu do određenih sredstava".

Tomčić je komentirao i rezultate nedavno objavljenog istraživanja prema kojemu HSS ne prelazi izborni prag, te ocijenio kako ono "ne odražava pravo stanje u stranci".

"U svojoj torbi imam istraživanje od prije mjesec dana, gdje je HSS na razini od osam posto. Stranka je bila u određenoj krizi zbog relativno loših izbornih rezultata, ali se oporavila", ustvrdio je Tomčić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙