FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na cesti između bunića i ljubova došlo do izljevanja nafte iz kamiona

ZAGREB, 23. svibnja 2004. (Hina) - Na D25 između Bunića i Ljubova zbogizljevanja nafte iz kamiona, zbog čega je došlo uslijed prometnenesreće, vozila iz pravca juga prometuju preko Gospića na Otočac, doku u pravcu juga prometuju od Korenice preko Debelog Brda, izvijestioje HAK.
ZAGREB, 23. svibnja 2004. (Hina) - Na D25 između Bunića i Ljubova zbog izljevanja nafte iz kamiona, zbog čega je došlo uslijed prometne nesreće, vozila iz pravca juga prometuju preko Gospića na Otočac, dok u u pravcu juga prometuju od Korenice preko Debelog Brda, izvijestio je HAK.

Teška teretna vozila za sada na toj dionici imaju zabranu prometovanja dok se ne sanira kolnik.

U ostalom dijelu zemlje promet je srednjeg intenziteta i odvija se redovno po uglavnom suhim kolnicima i uz dobru vidljivost. Još mjestimice mokrih kolnika ima na području Like i Gorskog kotara, Slavonije i Posavine, te dijelom na srednjem i južnom Jadranu. Na dionicama na kojima su u tijeku radovi na izgradnji i obnovi cesta i cestovnih objekata, promet se odvija otežano i usporeno, pa se upozoravaju vozači da poštuju prometne znakove signalizacije, i svakako prilagode brzinu vožnje samom stanju kolnika.

Također se upozoravaju vozače na moguće odrone kamenja i zemlje na cestama kroz gorja i posebno dionicama Jadranske magistrale, podno Velebita i Biokova.

Na GP Macelj kolona osobnih vozila duga je oko 3 km te su čekanja na izlaz iz RH oko sat vremena. Zbog zabrane prometovanja teretnih vozila na području Slovenije, sva teretna vozila danas do 22.00 h biti će isključena iz prometa i neće se propuštati u Sloveniju. Za osobna vozila alternativni GP je Lupinjak. Na GP Bajakovo pojačan je promet osobnih i teretnih vozila na ulazu i izlazu iz zemlje, dok na GP Županja i Nova Gradiška pojačan je promet osobnih vozila na ulazu u zemlju. GP Požane danas do 14.30h biti će zatvoren za sav promet zbog biciklističke utrke. Sav promet biti će preusmjeren na GP Kaštel. Na ostalim GP nema dužih čekanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙