FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste mokre u gotovo cijeloj zemlji

ZAGREB, 23. svibnja 2004. (Hina) - Mokre su ceste u gotovo cijelojzemlji, a osobito su skliske ličke prometnice, te južni dio autocesteA1 Zagreb-Split između čvora Gornja Ploča i tunela Sv. Rok, kojimtreba voziti naročito pozorno i najvećom dopuštenom brzinom od 80km/h, izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 23. svibnja 2004. (Hina) - Mokre su ceste u gotovo cijeloj zemlji, a osobito su skliske ličke prometnice, te južni dio autoceste A1 Zagreb-Split između čvora Gornja Ploča i tunela Sv. Rok, kojim treba voziti naročito pozorno i najvećom dopuštenom brzinom od 80 km/h, izvijestio je jutros HAK.

Ta se brzina zbog radova odnosi i na dionicu autoceste A3 Nova Gradiška-Lužani-Slavonski Brod (zapad). Radovi i mokar kolnik uvjetovali su ograničenje brzine na 60 km/h na autocesti A2 Zagreb-Krapina od Jankomira do Zaprešića i duž dionice Zagrebačke obilaznice (A3) Jankomir-Lučko-Buzin.

Djelomično su suhi kolnici na području kojim prolazi dio autoceste A3 Nova Gradiška-Lužani-Slavonski Brod-Velika Kopanica, te oni na srednjem i južnom Jadranu.

Na dionicama cesta koje se obnavljaju ili grade promet je otežan i usporen, pa se mole vozači da poštuju prometne znakove, i svakako smanjite brzinu vožnje tamo gdje je potrebno.

Na odrone kamenja ili zemlje upozoravaju se vozači koji putuju kroz gorja.

Na graničnim prijelazima nema duljih čekanja, ni u putničkom, a niti u prometu teretnih vozila.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙