FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POTONUO BROD KOJI JE PREVOZIO 4.000 AUTOMOBILA

SINGAPUR/SEUL, 23. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Brod koji jeprevozio 4.000 automobila marke Hyundai potonuo je nakon sudara stankerom južno od Singapura, priopćila je u nedjelju obalna straža uSingapuru.
SINGAPUR/SEUL, 23. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Brod koji je prevozio 4.000 automobila marke Hyundai potonuo je nakon sudara s tankerom južno od Singapura, priopćila je u nedjelju obalna straža u Singapuru.

Do sudara tankera Mt Kaminesana, koji je prevozio 279.949 tona sirove nafte, i broda koji je prevozio automobile došlo je u subotu nešto prije ponoći, navodi se u priopćenju.

"Svi su automobili potonuli, ali nije bila curenja (sirove nafte) iz tankera", rekla je glasnogovornica pomorskih i lučkih vlasti Theresa Pong.

Dužnosnik tvrke Hyundai, Lee Joon-seok, rekao je za Reuters da je svih 4.000 automobila bilo za izvoz, te da će troškove ove nesreće pokriti osiguranje.

Dvadeset članova posade na brodu koji je prevozio automobile, četiri Koreanca i 16 Filipinaca, spašeno je prije potonuća broda. Nije bilo ozlijeđenih ni na jednom brodu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙